Om oss

Gjennom fem generasjoner har vi i Bentzen Begravelsesbyrå bistått familier med å ta en verdig avskjed med sine kjære. Vi driver begravelsesbyrå i Moss, Rygge, Råde, Våler og Vestby. Våre ansatte har mange års erfaring med å hjelpe mennesker i en sorgtung situasjon, og kjenner til viktigheten av å oppleve trygghet og forutsigbarhet i forbindelse med en gravferd.  

Vi gjør vårt ytterste for at kundene våre skal få den veiledningen og oppfølgingen de trenger. Derfor er vi tilgjengelige døgnet rundt for å bistå med praktiske, juridiske og økonomiske spørsmål. Det viktigste for oss er at de pårørende sitter igjen med et verdig minne, og en opplevelse av å ha blitt ivaretatt i en vanskelig tid.

Bentzen Begravelsesbyrå har lange tradisjoner i bransjen. Vårt virke går så langt tilbake som til 1890-årene. Dagens bedrift ble grunnlagt av Josef Bentzen, og Bentzen Begravelsesbyrå forblir en familiebedrift den dag i dag. Josef Bentzen overtok virksomheten som 4. generasjon i 1991, og forblir eier og styreformann til dags dato, 45 år etter.

Les magasinet "Moss 300 år" her.


Vår historie

• 1891

Familien Bentzen har lange tradisjoner i begravelsesbransjen. Helt tilbake til 1891 – ved snedkermester Hans Bernhard Bentzen – ser vi av gamle håndverksbøker at kisteproduksjonen begynte.

• 1918

Dagens bedrift ble grunnlagt av Josef Bentzen i 1918 – i Kongensgate 14, Moss. Grunnlaget for driften var møbler og kisteproduksjon. I 1936 begynte egenproduksjon av kistehåndtak støpt i zink, og samme år begynte også en etter hvert omfattende egenimport av begravelsesartikler, samt produksjon av kistesvøp til bruk i egenproduserte kister.

• 1962

Økning av produktspekteret ble det når Leif Josef Bentzen overtok i 1962. Produksjon av kistesvøp, plasthåndtak, kisteskruer etc. ble ytterligere opptrappet, noe som gjorde at firmaet bygget og flyttet inn i nye tidsmessige lokaler i 1981.

• 1991

Bentzen Moss Begravelsesbyrå As er fremdeles en familiebedrift – idet Josef Bentzen som 4. generasjon i 1991 overtok virksomheten, og er eier og styreformann. Han har vært med i virksomheten i mer enn 45 år.